De Letselschade Raetsman - Ervaringen - Slachtoffers

De Letselschade Raetsman

 

Ervaringen van enkele van onze cliënten

 

Nico van Bruggen en het team leveren betrouwbare dienstverlening en ontzorgen, zodat je alle energie kunt richten op herstel. Mooi gedaan!!

De heer De Vet

 

Jimke van Eyck heeft mij goed geholpen. Een enkele keer is het taalgebruik niet erg begrijpelijk voor iemand die niet dagelijks zo communiceert. Nogmaals dankuwel voor de goede zorg!

Mevrouw Rickli

 

Nogmaals zeer hartelijk bedankt Nico, omdat je ons heel goed hebt begeleid in deze zaak.

Familie Everaardt

 

Het contact met Jimke Eyck heb ik als integer, deskundig en pragmatisch ervaren. Hiervoor mijn oprechte dank!

Anoniem

 

Ik ben zeer tevreden over Rob Vermeeren. In de donkere moeilijke periode heeft hij mij super bijgestaan. Had het niet aangekund zonder hem. Echt top service en kwaliteiten. Zeker een aanrader. 

Familie el Kharroubi

 

Fijn dat na ruim 6 jaar bij mijn rechtsbijstandsverzekeraar, nu na 1 jaar een einde aan de zaak is gekomen. Ik ben door het team Tilburg super geholpen.

Mevrouw B. Schreuders

 

Daar zijn maar een paar woorden voor nodig, zoals; heel goed en geweldig en zeker de mensen waar u mee samenwerkt. OCA en Pandora niet te vergeten, uzelf als advocaat en uw voltallige personeel. Hartelijk dank voor deze samenwerking. 

Fam. Van Gorp

 

Mijn contact met Nico heb ik als zeer prettig ervaren. De behandeling van de zaak komt mij zeer deskundig over. Bij deze hartelijk bedankt voor het bijstaan in deze zaak.

Dhr. R. van Rijn 


Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Ik kon altijd terecht met mijn vragen en die werden ook snel beantwoord, hetzij per telefoon, hetzij per mail. 

Fam. Jahjah

 

Ik kan het kantoor en mijn advocaat een ieder aanbevelen. 

Mevrouw H. Herman

 

Het was de eerste keer dat ik een advocaat moest raadplegen -en uiteraard hoop ik dat dit de laatste keer was- wat een interessante ervaring is geweest. Vriendelijk, duidelijk en redelijk snel. 

Fam. V.d. Meer 
 

Ik ben zeer tevreden. De heer Van Bruggen is een heel goede advocaat. 

Mevrouw B. 

 

Ik heb de dienstverlening als goed ervaren. Via mijn schoonzus ben ik verwezen naar De Letselschade Raetsman. Ik voelde mij door de letselschadeadvocaat gehoord en serieus genomen. Alles werd gelijk in werking gezet. Er werd mij veel werk uit handen genomen en ik had ook alle vertrouwen op een goede afwikkeling. Wanneer zaken niet duidelijk waren, kon ik altijd contact opnemen. Ook het gesprek tussen de heer Vermeeren en de tegenpartij verliep goed. Voor mij was het een positieve ervaring. Dankuwel voor uw inzet. 

Fam. Odijk

 

Ik ben zeer tevreden over mijn begeleiding de afgelopen periode door Nico en zijn collega's.

Mevrouw Van Abeelen

 

Gedurende de afgelopen jaren heeft Rob Vermeeren ons zeer goed met raad en daad ter zijde gestaan inzake de afhandeling van de gevolgen van het ongeval. Wij vinden nog steeds dat wij destijds een goede keuze gemaakt hebben om in plaats van onze rechtsbijstandverzekering, Rob Vermeeren als letselschadeadvocaat te nemen. Ook telefonisch zijn wij altijd prettig en goed behandeld. 

Fam. Janssen

 

De ervaringen met uw medewerkers en de advocaat waren uitstekend. Mijn mening over De Letselschade Raetsman is zeer positief.

Fam. Kalkman

 

De inspanning die u heeft geleverd om de zaak begrijpelijk te maken, hebben wij als prettig ervaren. Evenals de regelmatige correspondentie over de zaak en de respectvolle behandeling. 

Fam. Maas

 

Het viel ons op dat wij altijd zo zakelijk vriendelijk te woord werden gestaan! De dienstverlening vonden wij altijd geweldig. Bedankt voor de goede hulp.

Fam. Graus

 

Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor hetgeen er voor ons is gedaan. De brieven, emails en telefonische contacten waren altijd duidelijk. Ik zal De Letselschade Raetsman zeker aanbevelen mocht iemand een letselschadeadvocaat nodig hebben.

Fam. Klik

 

De samenwerking met mr. Vermeeren hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij was altijd bereikbaar, daarvoor willen wij hem bedanken. 

Fam. Becovic

 

De zaak is goed begeleid. Ik ben zeer tevreden!

Fam. Vossenaar

 

Mijn vragen zijn altijd goed beantwoord. Ik ben goed behandeld en kon altijd telefonisch contact opnemen om mijn vragen te stellen.

Fam. Roks

 

Het team van De Letselschade Raetsman heeft altijd goed naar ons geluisterd en zich voor 100% ingezet! Dank hiervoor.

Fam. Zaal

 

Rob heeft mij zeer goed geholpen. Het contact verliep vrijwel altijd via de mail. Bij vragen of opmerkingen kon ik een snelle reactie verwachten en dit vond ik erg fijn. Hij stelde mij op de hoogte van de voortgang in mijn zaak. Ik ben erg tevreden!

Mw. Foti

 

Mijn vrouw en ik hebben de samenwerking met uw bureau als zeer prettig ervaren. Een welverdiende 10 voor uw personeel. Wij willen jullie via deze weg bedanken voor de correcte afwerking van onze zaak.

Fam. Maas

 

Wij hebben uw dienstverlening als zeer prettig ervaren en waarderen deze met een 8.

Fam. Verschuren

 

Ik wil de heer Vermeeren en zijn team hartelijk bedanken voor de steun en het vertrouwen. Ik voelde mij altijd goed ondersteund en dat gaf mij vertrouwen. Een dikke pluim van mij en mijn naasten.

Mw. El Bakali

 

Gesprekken met de heer Vermeeren verliepen voortreffelijk. Hij heeft een duidelijke mening en heldere standpunten, waardoor ook het eindgesprek met de aansprakelijke verzekeraar prima verliep.

Fam. Karels

 

Wij bedanken De Letselschade Raetsman zeer hartelijk voor de goede afhandeling van de zaak van onze dochter. Een dikke tien!

Mw. Weelink

 

Dat wij de afloop van onze zaak als voldoende waarderen, komt niet door de minimale steun vanuit het gerecht. Gelukkig konden wij vertrouwen op de inspanningen van onze letselschadeadvocaat!

Dhr. Van Jaarsveld

 

Het contact verliep altijd prima en ik voelde me altijd serieus genomen.

Mw. Welberg

 

Via deze weg wil ik De Letselschade Raetsman bedanken voor de steun tijdens een heel moeilijke periode. Bedankt Rob!

Mw. Deen-van de Hoeven

 

De dienstverlening van De Letselschade Raetsman is naar volle tevredenheid verlopen.

Mw. Bollen

 

De behandeling van mijn zaak werd duidelijk uitgelegd. Ik heb dan ook het vertrouwen dat mijn advocaat zich voor de volle 100% heeft ingezet.

Mw. Akkermans

 

De afwikkeling van mijn letselschade is door De Letselschade Raetsman zeer correct, professioneel en snel afgehandeld.

Dhr. Coster

 

Het optreden van De Letselschade Raetsman heeft mij hernieuwd vertrouwen in mijn zaak gegeven, aangezien mijn vorige advocaat er een puinhoop van had gemaakt. Ik zal jullie zeker bij andere mensen aanraden.

Dhr. Buijs

 

Zowel het contact met de secretaresse als met de advocaat heb ik als professioneel ervaren. Gedurende mijn zaak ben ik steeds voldoende geïnformeerd over de voortgang.

Dhr. Boudazra

   

Wij zijn erg tevreden over het geleverde resultaat en de service van De Letselschade Raetsman.

Mw. Al-Wahami

 

Het zijn harde werkers en krachtige doorzetters bij De Letselschade Raetsman, waardoor ik de afloop van mijn zaak als zeer goed kan waarderen. 

Mw. Marsilje

 

De dienstverlening bij De Letselschade Raetsman is gemoedelijk. Op een fijne manier werd mijn zaak behandeld en er is altijd goed geluisterd naar mijn vragen.

Dhr. De Jong

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Slachtoffers

Ervaringen