De Letselschade Raetsman - Letselschade - LetselschadeNEWS

De Letselschade Raetsman

 

LetselschadeNEWS
magazine dat slachtoffers centraal stelt    

 

Letselschadeslachtoffers, en waarschijnlijk u óók, willen naast financiële compensatie, dolgraag het leven weer oppakken als het eerste herstel achter de rug is. Omdat De Letselschade Raetsman dagelijks bij haar cliënten ziet hoe moeilijk dit kan zijn, heeft zij samen met alle betrokken partijen het magazine LetselschadeNEWS ontwikkeld. 

 

Positief en stimulerend
LetselschadeNEWS biedt u een steun in de rug. In het blad, dat eens per kwartaal verschijnt, staan verhalen van slachtoffers, zoals uzelf, die vertellen hoe het leven weer kan worden opgepakt. Bij De Letselschade Raetsman weten we uit ervaring dat iemand best wat tips kan gebruiken om het leven weer op de rails te krijgen. Ook is de ervaring dat verhalen van lotgenoten steun en erkenning geven en daardoor een sneller herstel en het opnieuw positief in het leven staan bevorderen.

 

Informatief
Het magazine informeert u ook over alle laatste ontwikkelingen in de wereld van de letselschade. Door te weten wat er speelt, houdt u meer controle over wat in uw zaak speelt en hoe u zelf het proces positief kunt beïnvloeden. In dit snel ontwikkelende rechtsgebied is dit een belangrijke voorwaarde om uw centrale positie op te eisen bij de schadeafwikkeling.

 

Gratis jaarabonnement
Doordat De Letselschade Raetsman ervoor heeft gezorgd dat de meeste verzekeraars bij arbeidsongeschiktheid een jaarabonnement vergoeden, is voor u het eerste jaar het abonnement volledig kosteloos. 

 

Blader digitaal door de lente-editie, nummer 10!
Om u een goede indruk te geven van de inhoud van LetselschadeNEWS kunt u hier online door de laatste lente-editie bladeren. In één oogopslag ziet u dan dat LetselschadeNEWS inspireert en informeert.

 

                             

 

 
 

LetselschadeNEWS

Letselschade