De Letselschade Raetsman - Letselschade - LetselDossierOnline

De Letselschade Raetsman

 

LetselDossierOnline:
direct overzicht, snel resultaat

 

Zodra u De Letselschade Raetsman inschakelt om uw schade en kosten bij de verzekeraar van de tegenpartij te verhalen, zetten we een zo volledig mogelijk online dossier van uw zaak op. Een handig hulpmiddel daarbij is de speciaal ontwikkelde software LetselDossierOnline. Deze geautomatiseerde internetomgeving helpt u en ons om sneller tot een betere afhandeling van uw letselschade te komen.


Dit zijn de vijf belangrijkste voordelen van LetselDossierOnline voor u:

 

Transparant en overzichtelijk
LetselDossierOnline vergroot de transparantie in uw letselschadezaak. U heeft, waar u ook bent, een goed overzicht, kunt stukken altijd terugzoeken en weet daardoor precies waar u aan toe bent.

 

Meer zekerheid
Omdat u alle inspanningen en vorderingen direct ziet en daar actief een bijdrage aan levert, wordt uw zelfvertrouwen gesterkt.


Bescherming privacy

U bepaalt zelf in overleg met ons wie toegang tot welke specifieke documenten van uw online dossier heeft. Zo krijgen alleen medisch adviseurs digitaal de medische informatie te zien. Printen van deze informatie is binnen LetselDossierOnline onmogelijk gemaakt zodat uw medische stukken niet overal terechtkomen.

 

Schadestaatmodule
De speciaal ontwikkelde schadestaatmodule geeft u normbedragen en richtlijnen om realtime uw kosten en schades bij te houden. De module berekent automatisch de verschuldigde rente over de schade die wordt geleden en het tijdstip van de vergoeding door de verzekeraar. U wordt hierdoor beter en op tijd financieel gecompenseerd.

 

Verbeterde bevoorschotting
Alle functionaliteit van LetselDossierOnline is erop gericht het traject te vereenvoudigen en te verkorten. In de praktijk leidt dat tot meer inzicht voor alle partijen en daarmee tot een betere en vooral snellere bevoorschotting.

 
 

LetselDossierOnline

Letselschade